Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE ZAHRÁDKÁŘŮ V KROUNĚ

Krouna - Výroční členská schůze zahrádkářů v Krouně. V neděli 28. března 2010 se sešli k Výroční členské schůzi zahrádkáři v Krouně. Jejich základní organizace, která si připomněla 47. výročí od svého založení v r. 1963, má v současné době 55 členů, z nichž hospodaří ve 2 zahrádkářských osadách v Krouně a v Otradově.

 

Jako hosté byly přítomny - předsedkyně sdružení Územního sdružení ČZS Štefana Dvořáková a předsedkyně revizní komise ÚS Zdena Koberová. Za předsednictví př. Josefa Drahoše, který schůzi řídil, přednesl výroční zprávu předseda ZO př. Josef Tomášek a zprávu o hospodaření pokladní Hana Odvárková.

 

V rozpravě, která následovala, vystoupil starosta obce Pavel Ondra, který poděkoval za činnost, kterou členové ZO vykonávají jak na osadách, tak i při službě členům i dalším občanům zejména při lisování ovoce i radou na dotazy v odborných otázkách zahrádkaření, jakož i za organizování zájezdů se zahrádkářskou tématikou jak pro své členy, tak i další zájemce z řad občanů.

 

Předsedkyně ÚS ČZS Štefana Dvořáková, která je současně členkou představenstva Republikové rady ČZS, seznámila přítomné s připravovaným novým zákonem o organizaci zahrádkářské činnosti, zejména v zahrádkářských osadách.

 

Na závěr svého vystoupení předala př. Josefu Drahošovi vyznamenání Republikové rady ČZS BRONZOVOU MEDAILI za zásluhy o rozvoj zahrádkaření, za dlouholetou práci pro ZO i ÚS ČZS.

 

V další části odpoledne přednesl lektor ÚS ČZS př. Jiří Odehnal přednášku o pěstování chryzantém, kterou doplnil promítáním obrázků k uvedené tématice.

 

Další fotografie ze schůze najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Foto: Pražan Josef

př. Drahoš Josef

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.