Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
PROVOZ ŠKOLNÍ JÍDELNY A ŠKOLNÍ DRUŽINY DNE 2.9.2019 A DALŠÍ INFORMACE

ZŠ Krouna - Školní jídelna.

 

První školní den, tj. v pondělí 2.9.2019, školní jídelna pro žáky nevaří (výuka bude jednak ukončena v 8.30 a jednak není seznam na obědy přihlášených strávníků). Seznamy strávníků (tj. zájem dětí o školní obědy) od 3.9.2019 budou první školní den zjišťovat třídní učitelé. Instruujte, prosím, včas své děti, jak si mají obědy alespoň v prvním školním týdnu přihlásit. Další přihlašování a odhlašování si již děti nebo zákonní zástupci řeší individuálně u vedoucí ŠJ. Další informace jsou v sekci "školní jídelna".

 

Školní družina

 

bude 2.9.2019 v provozu do 12.00 hodin, a to pro jakéhokoliv žáka I. stupně. Přihlášky do ŠD žáci obdrží první školní den.

 

pro další dny platí:

Školní družina je organizována do 2 oddělení naplňovaných na základě písemných přihlášek podle věku dětí.

 

1. odd. má provozní dobu 11.05 – 15.00, kapacitu 30 dětí, je umístěno v budově přístavby ve zvýšeném přízemí, budou do něj zařazeni zejména žáci 1. a 2. ročníku, vychovatelkou je Lenka Vašková

 

2. odd. má provozní dobu 12.00 – 15.30, kapacitu 30 dětí, je umístěno v suterénu přístavby školy, budou do něj zařazeni žáci 3. až 5. ročníku, vychovatelkou je Hana Chmelíková.

 

Žáci z 1. oddělení, kteří budou potřebovat pobyt v ŠD až do 15.30, budou v 15.00 předáváni do 2. oddělení. Žáci budou zařazeni do oddělení primárně podle ročníku, který navštěvují, v případě zařazení do jiného oddělení budeme zákonné zástupce informovat.

 

Nárok na pobyt dítěte ve školní družině není automatický, družina bude naplněna podle věku dětí na základě přihlášek doručených do 5.9.2019. Pozdější doručení přihlášky může mít za následek, že pro dítě nebude v ŠD místo. Při vyplňování přihlášek dbejte prosím na správné a pečlivé vyplnění času příchodu a odchodu v jednotlivých dnech a informací, kdo přesně si může Vaše dítě z ŠD vyzvednout. Neúplné vyplnění přihlášky bude mít za následek, že přihláška bude rodičům vrácena k doplnění, mezitím bude kapacita ŠD naplněna a po následném doručení přihlášky (po 5.9.2019) nebude možné dítě do ŠD přijmout. První školní týden zajistíme dohled nad všemi žáky 1. stupně, kteří do ŠD přijdou, od 9.9.2019 však umožníme pobyt v ŠD pouze těm dětem, které budou do naplnění kapacity přijaty. Písemně informovat zákonné zástupce budeme pouze v případě nepřijetí dítěte do ŠD, tj. pokud Vaše dítě nepřinese do 6.9.2019 informaci, že nebylo do ŠD přijato, je do ŠD zapsáno.

 

Na pobyt dítěte v ŠD se vztahuje školní řád ZŠ i vnitřní řád ŠD, povinností zákonných zástupců je včasné omlouvání nepřítomnosti dítěte v ŠD v případě předem známých nepřítomností písemně, v případě akutních onemocnění telefonicky - kontakty jsou na www stránkách školy), aby vychovatelka měla přehled, proč dítě do ŠD vůbec nepřišlo. Neplnění této povinnosti bude mít za následek vyloučení dítěte ze ŠD.

 

Docházka dítěte do různých kroužků a pravidelných aktivit bude řešena písemnými odhláškami dítěte ze ŠD na dobu těchto aktivit. Tyto odhlášky Vám budou zaslány po dětech tak, jak budou děti nahlašovat své kroužky.

 

Mgr. Kyncl Josef, ředitel školy

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.