Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMEČKU V KROUNĚ

ZŠ Krouna - V sobotu 30.11.2019 proběhlo od 17 hodin před školou již tradiční, letos již třinácté, rozsvícení vánočního stromečku, které bylo letos spojené s výstavou dětských obrázků a vyhlášením výsledků výtvarné soutěže na téma: "Kouzelný svět pohádek".

 

Součástí téměř již adventního odpoledne byly i tradiční výtvarné dílny pro děti. Ty byly v provozu již od 14.00 hodin a nabízely dětem možnost zdobení perníčků, výrobu vánočních dekorací, tvoření z papíru a malování dřevěných hraček. Společnou výtvarnou dílnu měli pro návštěvníky připravenou i oba místní páni faráři. V prostoru před školou byl od 16 hodin pro nemenší v provozu dětský kolotoč s prodejem cukrové vaty a chybět nemohlo ani tradiční vánoční občerstvení - palačinky, horký čaj, grog a voňavé svařené víno. Dílničky byly ukončeny o půl páté a děti i dospělí se přesunuli před školu, kde již bylo vše připraveno na vystoupení dětí.

 

Foto: Mgr. Ondra Pavel

 

Celý program vyvrcholil v 17 hodin tradičním vystoupením dětí ze školní družiny. A určitě bylo na co se dívat. Děti (a bylo jich skoro 60) si připravily pásmo básniček a písniček, v jehož závěru jsme rozžehli prskavky, pohasla světla a rozsvítil se vánoční stromek před školou.

 

Počasí bylo letos téměř ideální. Bezvětří, žádný déšť a teploty těsně pod nulou. Chyběl snad jen alespoň poprašek sněhu, který by všemu dodal tu pravou předvánoční atmosféru. I tak si ale letošní rozsvícení stromečku přišlo podle střízlivých odhadů užít více než 350 lidí.

 

 

Poděkování patří všem, kteří se na přípravě a realizace akce podíleli - a nebylo jich málo. Od kuchařek v kuchyni přes provozní zaměstnance školy, učitelky 1. stupně a vychovatelky školní družiny, až po všechny, kteří technicky připravovali a zajišťovali samotné vystoupení nebo pomohli zajistit provoz dílniček. Celkem se jednalo o téměř 30 lidí.

 

Všem velice děkuji.

 

Více fotografií naleznete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Mgr. Kyncl Josef, ředitel školy

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.