Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
NOVINKA 2020 - BĚHEJ LESY SPOUŠTÍ TRASY NA 3 KM PRO PĚŠÍ

Krouna - Voltaren a Běhej lesy, je spojení, které pomůže dětem se znovu hýbat. Přijďte běhání na kloub! Pomáhat pohybem je radost.

 

V České republice startuje spolupráce značky Voltaren a seriálu běžeckých závodů Běhej lesy. Značka Voltaren se vůbec poprvé rozhodla spojit s tak rozsáhlým projektem. Společně se závodníky na všech trasách pomůže konkrétním dětem se zdravotním postižením pohybového aparátu tak, aby se i ony mohly časem znovu s radostí hýbat. Pomoc rodinám probíhá prostřednictvím Nadace Nova.

 

Značka Voltaren, která spadá pod farmaceutický koncern GSK, dlouho hledala partnera pro svůj záměr pomáhat pohybem. V souladu se svým sloganem chce Voltaren pomoci těm, kteří neměli takové štěstí, aby zase měli radost z pohybu. Proto se spojil s běžeckou sérií Běhej lesy.

 

"Smyslem Voltarenu jako takového je pomáhat lidem, aby se například navzdory svým zraněním nebo už třeba trochu opotřebovaným kloubům či namoženým svalům mohli bezbolestně hýbat. Chceme přinášet radost z pohybu všem bez rozdílu věku, bez ohledu na kondici a bez překážek. Hledali jsme také cestu, jak tuto myšlenku ještě více propojit s reálnými zážitky," říká k počátkům spolupráce Margarita Bezborodova, brand manažerka značky Voltaren. "Nakonec jsme našli ideálního partnera v seriálu Běhej lesy, který nám je velmi blízký svou filozofií," dodává Margarita.

 

 

První závod série je prozatím naplánovaný na 18. července v Brdech, poslední proběhne 24. října na Karlštejně. Vzhledem k současné turbulentní situaci se budou data závodů potvrzovat a případně aktualizovat na webu behejlesy.cz.

 

Za každý kilometr, který závodníci ve všech závodech seriálu překonají, přispěje Voltaren 2 Kč na pomoc konkrétní rodině s dítětem s postižením pohybového aparátu. Rodiny vybrala Nadace Nova, která se tak na projektu také podílí. Pomáhat můžete i svým nákupem. Voltaren totiž dětem přispěje 2 Kč i za každý kilometr zakoupených produktů Voltaren, a to v období od 1.7.2020 do 31.10.2020.*

 

Kromě tradičních závodů se mohou zájemci registrovat také na speciální VoltaRUN, který bude mít o poznání dostupnější délku trasy. Nabízí speciální trasu o délce 3 až 4 kilometry v osmi výjimečných lokalitách v nejkrásnějších místech České republiky jako jsou třeba Karlštejn, Slavkovský les nebo Brdy. Zároveň bude trasa VoltaRUNu nenáročná, takže se mohou zapojit například i maminky s kočárky, senioři nebo třeba doprovod a fanoušci závodníků.

 

VoltaRUN podpoří myšlenku, že pohyb je pro všechny a že spojuje. "Samozřejmě i skrze VoltaRUN mohou lidé vybrané rodině pomáhat, na pomoc vybraným rodinám půjdou i samotné registrační poplatky. Jsme rádi, že jsme se s Běhej lesy domluvili i na speciálním závodu, který podporuje myšlenku radosti z pohybu napříč generacemi a možnostmi každého závodníka," doplňuje Margarita Bezborodova z GSK.

 

"Pro Běhej lesy se vždy snažíme vyhledávat partnerství, která přinášejí přidanou hodnotu pro naše běžce a zároveň vyznávají podobnou filozofii. Ve Voltarenu jsme našli partnera, který pomůže závodníkům užít si Běhej lesy naplno a sdílet sportovní zážitky s kamarády, kteří by jinak sami neběželi. Zároveň společně mnohem více pomůžeme těm, kteří naši pomoc potřebují," říká k partnerství David Douša z agentury Raul, která pořádá Běhej lesy.

 

Více informací i registrace na webu www.behejlesy.cz.

 

*Finální částka dotace bude určena na základě dat IQVIA – délka jednotlivých výrobků krát počet prodaných kusů v období od 1.7.2020 do 31.10.2020.

 

Valoušek Richard, Senior PR Manager

 

Teplá Ivana, obec Krouna

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.