Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FLORA OLOMOUC, LÉTO 2010 MÓDA V KVĚTECH

Olomouc - Ve dnech 19. – 22. srpna se brány Výstaviště Flora Olomouc otevřou další z letošních zahradnických akcí – letní etapě mezinárodní zahradnické výstavy a veletrhu FLORA OLOMOUC.  A co letošní ročník nabídne?


Pavilon A:

 

Tvůrci hlavní expozice v pavilonu A se letos nechali inspirovat tématem „MÓDA V KVĚTECH“. Velká společná expozice květin vrcholného léta, kterou připravuje Český zahrádkářský svaz, provoní a promění prostory největšího výstavního pavilonu v květinový módní salón, který propojí krásu květin vrcholícího léta s vytříbeností modelů společenských šatů. Rozmanitost a mnohotvárnost flory připomenou zákoutí plná jiřinek, růží, gladiol, lilií, balkonovek i vodních rostlin. Návštěvníky potěší dobré rady v zahrádkářské poradně a tradiční posezení u cimbálu s moravským vínkem a prvním burčákem.

 

Na galerii pavilonu A se představí účastníci soutěže v aranžování květin, letos na téma „Přízdoba společenských šatů a přízdoba jednoho květu“. Zajímavými expozicemi léčivých, aromatických a kořeninových bylin, nabídkou biokoření a dalšími novinkami, ale i odborným poradenstvím, přednáškami, prodejem rostlin, osiv, literatury, bylinných čajů a tinktur se na letní Floře představí Sdružení Českého spolku perenářů  a pěstitelé a zpracovatelé bylinek.

 


Pavilon E:


Pestrou krásu letních květů orámuje sytou zelení expozice okrasných dřevin Svazu školkařů ČR v pavilonu E.


Pavilon G:

 

Letošní výstavní nabídku uzavře velká expozice Unie botanických zahrad v pavilonu G, které se společně představí přehlídkou orchidejí, vodních rostlin, kaktusů, sukulentů, bylin, trvalek, okrasných tráv a lučních společenstev pod názvem „Rostliny okolo nás“.

 

Pavilon H a volné plochy:


Na své si na letní Floře přijdou také zahrádkáři, zahradníci a kutilové, na něž čeká bohatá nabídka LETNÍCH ZAHRADNICKÝCH TRHŮ s prodejem květin, rostlinného materiálu, zahradnickými pomůckami a hobby potřebami.


Pro návštěvníky budou zdarma otevřeny sbírkové skleníky výstaviště s exotickými zajímavostmi z celého světa, botanická zahrada a rozárium v Bezručových  sadech s více než 500 odrůdami růží a také botanická zahrada Univerzity Palackého. Je připraven i bohatý doprovodný program plný hudby, módních přehlídek a soutěží pro děti i dospělé.

 

 

Otvírací doba: denně od 9 do 18 hodin. Vstupné: Plné je 100 Kč, zlevněné (pro důchodce a studenty), 80 Kč, děti od 6 do 15 let,  40 Kč, 210 Kč - rodinné vstupné (dva dospělí  + 1 až 4 děti). Zdarma je vstup na výstavu pro děti do 10 let v doprovodu rodičů a návštěvníky s průkazem ZTP a ZTP – P.

Slevy na hromadné vstupné: Při objednávce minimálně 20 ks vstupenek nejpozději do 31. července, platí 20 procentní sleva na jakýkoliv druh vstupenky. (Objednávky vyřizuje paní Alena Nádvorníková tel.: 585 726 232 (212, 111), e-mail: nadvornikova@flora-ol.cz, Výstaviště Flora Olomouc, a. s., Wolkerova 17, 771 11 Olomouc)

S plavkami na Floru: Vstupenky na výstavu můžete využít i v rámci akce "S plavkami na Floru" - na vstupenku z výstavy získáte v olomouckém akvaparku během konání letní Flory Olomouc 20% slevu na vstupném. 

SRDEČNĚ ZVEME - PŘIJĎTE SE POTĚŠIT KRÁSOU KVĚTIN NA LETNÍ FLORU OLOMOUC 2010!

Kontakt: Výstaviště Flora Olomouc, a.s., Wolkerova 17, 771 11, tel: 585 726 232, fax: 585 413 370, e-mail: expo@flora-ol.cz, www.flora-ol.cz

Studená Zuzana

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.