Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FINÁLE OKRESNÍ ČÁSTI POHÁRU ČMFS - ZAJEČICE - TJ SOKOL KROUNA 2:4 (2:2)

Krouna - Fotbalisté TJ Sokol odjížděli do Zaječic s vědomím 4 brankového náskoku, který si vytvořili během prvního finálového utkání na domácí půdě.

 

V úvodu zápasu tento fakt však nebyl vůbec znát a do utkání vlétli jako uragán. Po 10 minutách hry vedli hosté 2:0.

 

První gól zařídil po rychlém průniku do vápna a střelou k tyči Filip Šebek, jak se později ukázalo nejlepší hráč utkání.  Na 2:0 zvyšoval po pěkném přenesení hry Vojty Šmahela hostující záložník Miloš Vaňák, který rovněž uklidil míč k levé tyči domácí svatyně. Poté hra ztratila své tempo z úvodu a domácí se začali vyrovnávat hostům jak herně, tak nasazením a konec konců i brankově. Po skončení hry v první půli byl stav nerozhodný 2:2, i přestože domácí neskórovali /trefili pouze tyč/.

 

První gól domácích padl po jejich trestném kopu a nešťastné teči hlavou hostujícího Michla Kulhavého. Vyrovnání měl „na svědomí“ Zdenda Ducheček, který zahrával „malou domů“ a krásným lobem z 20 metrů nedal brankáři Láďovi Bártovi šanci. Ve druhé půli i za stavu 2:2 však měli hosté hru pod kontrolou. V závěru zápasu se ještě dvakrát prosadil kanonýr Zdeněk Macháček a hosté zvítězili 4:2. Z výsledku zápasu ale i celého vystoupení v okresním poháru panovala na střídačce hostů pod vedením trenérského dua Holas-Vaňák velká spokojenost. A již nyní se celé mužstvo těší na krajské kolo poháru ČMFS.

 

Po skončení zápasu došlo od zástupců OFS Chrudim k předání diplomu a vítězného poháru obhájcům trofeje - mužstvu TJ SOKOL Krouna.

 

Sestava TJ Sokol: Bárta - Ducheček Z., Ducheček M., Ždánský Z. st., Obrovský – Šebek/Skala/, Vaňák, Kulhavý/Broulík/, Šmahel V./Šmahel J./ - Macháček, Svatoň

 

Poděkování a náš obdiv si zaslouží „krounský Franta Veselý“ Zdeněk Žďánský st., který odehrál velmi dobré utkání a ve svých 56-ti letech se na trávníku rozhodně neztratil.

 

Bečička Tomáš

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.