Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - TATRAN HROCHŮV TÝNEC 2 : 1 ( 2:1 )

Krouna - Úvodní minuty zápasu se nesli v poklidném tempu, obě mužstva začali opatrně a jakoby čekali na úvodní gól. Ten přišel v 18 minutě, kdy i přes velkou snahu domácího gólmana Ládi Bárty skončil míč u pravé tyče, 0:1. Domácí obdržená branka zdravě nabudila a začali produkovat rychlý, agresivní fotbal. Odměnou jim za to byli branky, které otočili vývoj utkání.  Obě branky měl na svědomí s velkou chutí hrající domácí záložník Miloš Vaňák. Nejprve zahrál precizně rohový kop, na který si naskočil Tomáš Bečička a hlavou vyrovnal skóre, 1:1.

 

Poločasové skóre 2:1 se zrodilo opět po akci Miloše Vaňáka, který se prosmýkl na pravé straně hřiště kolem hostujícího záložníka a naservíroval centr do vápna číhajícímu Zdenku Skalovi, kterému již jen stačilo šikovně usměrnit míč k levé tyči soupeřovi brány. Další šance v prvním poločase měli domácí především po rohových kopech, které výborně zahrával Miloš Vaňák a zadáci Tatranu nejednou zachraňovali gólové nebezpečí jen za cenu odkopů. Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem vyrovnat skóre, ale nutno podotknout, že jim toho domácí hráči v čele s jistým a dobře hrajícím stoperem Martinem Duchečkem mnoho nepovolili. Hrál se fotbal převážně od vápna k vápnu.

 

Za zmínku stojí dvě superšance domácích. Nejprve pěkný centr od  Pavla Svatoně na nabíhajícího Jardu Obrovského, ten ale neměl seřízená mířidla a vysoko přestřelil. A poté šel Pavel Svatoň sám na brankaře, ten se však vytáhl a střelu mu zneškodnil.

 

Branky: Skala, Bečička – Kadeřábek

 

Sestava domácích: Bárta – Žďánský, Kulhavý, Ducheček M.,Ducheček Z. – Vaňák, Bečička, Holas, Skala (Obrovský) - Šmahel, Svatoň

 

Bečička Tomáš

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.